Új szupermarket épül Királyerdőn, a kisposta ideiglenesen elköltözik

Oszd meg másokkal!

Desktop
(fotó: Googlemaps)
(fotó: Googlemaps)
Új élelmiszer áruház épül a Szent István út és a Toboz utca között. Az épületen belül egy korszerű, három munkaállomásos posta is helyet kap majd.

A több mint 6000 négyzetméteres terület hasznosítására tavaly pályázatot írt ki az önkormányzat, amelynek feltételeként szabta, hogy ott egy korszerű kereskedelmi és szolgáltató funkcióval rendelkező épület jöjjön létre, ahol az élelmiszer kiskereskedelmi és a postai szolgáltatás funkció is helyet kap.

Ez utóbbi azért került a pályázatba, mert területen hosszú ideje egy posta is működik, amelyet most a munkálatok ideje alatt ideiglenesen átköltöztetnek a Királyerdei Művelődési Házba. A kiírás jelentős eleme volt az épület és parkolója lakókörnyezetbe illeszkedése, valamint a szomszédos Királyerdei Művelődési Ház működésének parkolási támogatása.

A szupermarketet és a postát magában foglaló szolgáltatóépület várhatóan jövő nyáron nyílik meg – írja a csepel hu.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek