Mi készül a Tejút utcában?

Oszd meg másokkal!

Desktop

Tervegyeztető lakossági fórumot tartott a Főkert Zrt. és az önkormányzat a Tejút utca melletti park környékén lakóknak. A szabadidős zöldfelület terveiről mondhatták el véleményüket a környékbeliek.

A korábban a Kozmosz sétányra tervezett funkcióbővítés lakossági tiltakozás miatt került át az új helyszínre. Az új családi szabadidős parkban a tervek szerint lesz kosárlabdára és futballra is alkalmas multifunkciós sportpálya, kültéri fitneszlehetőség fiataloknak és idősebbeknek, pingpongasztalok, egy 380 méteres futókör, a kisebbek számára űrhajós tematikájú játszótér.

A parkban azért zöldterület is marad, szemetesek és padok is kerülnek ide, sok új fa szolgál majd árnyékkal, és nyilvános vécére is gondoltak a tervezők. A résztvevők a park házirendjére is javaslatot tettek. Az elhangzott ötletek birtokában a Főkert tervezői hamarosan véglegesítik a terveket, nyár vége felé pedig már akár a kivitelezés munkálatai is megkezdődhetnek – írta a csepel.hu.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek