A Szent Imre tér és környéke – helytörténeti sétára hívnak szombaton

Desktop
(forrás: budapest100.hu)
(forrás: budapest100.hu)

A Budapest100 program keretében helytörténeti sétán vehetnek részt az érdeklődők Csepelen is a Csepeli Helytörténeti Gyűjtemény szervezésében május 4-én. A program ingyenes, de regisztráció köteles.

A XIX. század közepe óta a mai Szent Imre tér Csepel központja. Az itt található közintézmények, köztéri szobrok remek lehetőséget adnak Csepel történetének felelevenítésére és nevezetességeinek bemutatására. A szombati séta közben útba ejtik a Csepeli Posta 1949-ből származó bauhaus épületét is, amelyet ugyanaz a Nyiri István tervezett, aki az Erzsébet téri buszvégállomást. A program ingyenes, azonban regisztráció köteles - olvasható a program ajánlójában!

Regisztráció: bp100csepeliseta@gmail.com (max. 25 fő, max. 2fő/email). Találkozó a Szent Imre téri templom előtt délután 1 órakor.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek