Kezdődnek az útépítések Csepelen

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: Borbély Lénárd)
(forrás: Borbély Lénárd)

Csepelen több mint 3 milliárd forintból összesen 7,3 kilométer földutat aszfaltoznak le a fővárosi útépítési program keretében 2019-ben, az érintett utcákban kiépítik a járdákat, a kocsibeállókat és a vízelvezetést is megoldják.

2010-ben még több mint 50 kilométer földút volt a kerületben, azóta az önkormányzat saját erejéből és támogatásokból leaszfaltozott több utat is, így ma 34 kilométer földút van Csepelen – mondta el Borbély Lénárd polgármester a kerület leghosszabb, 2,5 kilométeres aszfaltozásra váró utcájában, a Királyerdő utcában tartott sajtótájékoztatón.

A polgármester felsorolta az aszfaltburkolatot kapó utcákat, ezek: a Badacsonyi utca, Csáklya utca, Erdész köz, Fenyves utca, Gyöngyvirágos utca, Királyerdő utca, Lankás utca, Méter utca, Matróz utca, Medve utca, Pikkely utca, Repkény utca, Szúnyog utca, Tiborc utca, Vadgalamb utca, Vasas utca és Vesszősfia utca.

Borbély Lénárd kiemelte: mindez nem azért történik, mert választási év van, az önkormányzat az elmúlt években is hasonló mértékben épített utakat a kerületben.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek