Lebontatja az önkormányzat az egykori Csikósuli épületét

Oszd meg másokkal!

Desktop
Hamarosan lebontják (fotó: ittlakunk.hu)
Hamarosan lebontják (fotó: ittlakunk.hu)

Újra önkormányzati tulajdonba került a volt Görgey Artúr Általános Iskola épülete. Hamarosan lebontják, s hogy mi legyen a helyén, arról a ti véleményeteket is kikérik.

A Csikó sétányon álló egykori iskolát 2003-ban zárták be, azóta egyre romlik az állapota, mára már életveszélyes az épület. Hosszas huzavona után – korábban egy ingatlanforgalmazó cégé volt az épület – mára ismét az önkormányzat az ingatlan tulajdonosa.

A kerület vezetése az ott élő lakókat bevonva, közösségi tervezés keretében kívánja rendezni a terület sorsát. Annyi bizonyos, hogy nem lakófunkciót szánnak az ingatlannak. Először azonban elbontják a veszélyes épületegyüttest, majd megtisztítják a területet. A munkálatok 2019 elején indulnak - írja a csepel.hu. Ti mit látnátok szívesen a régi suli helyén?

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek