Lakossági fórum lesz a királyerdei fejlesztésekről

Oszd meg másokkal!

Desktop

Hétfőn két, nagyobb volumenű beruházás kezdődik Királyerdőn. Erről adnak részletes tájékoztatást a hétfő esti fórumon.

Önkormányzati beruházásában fejlesztések kezdődnek meg Királyerdőn. A beruházásokat bonyolító Csepeli Városfejlesztési Nonprofit Kft. lakossági fórumot tart a Királyerdei Művelődési Házban november 12-én, hétfőn tartják délután 6 órai kezdettel.

A lakossági fórumon részletes tájékoztatást adnak a beruházásról, illetve meghallgatják a résztvevők észrevételeit is. A fórumon a kivitelezőn kívül részt vesznek a műszaki ellenőrök, valamint a körzet egyéni önkormányzati képviselője – írja az önkormányzat honlapja.

Témakörök:

  • Csapadékcsatorna- és járdaépítés a Királyerdő úton: A kivitelező csapadékcsatonra építésbe kezd a Hollandi út - Kövecses utca közötti szakaszon, valamint járdaépítésbe a Hollandi út - Tihanyi utca közötti szakaszon. A munkakezdést időpontja november 12.
  • Út-, járda- és csapadékcsatorna építés a Vadgalamb utcában: A kivitelező út-, járda- és csapadékcsatorna építésbe kezd az Ungvári utca – Denevér utca közötti szakaszon. A munkakezdés időpontja november 12.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek