Módosított útvonalon járnak a buszok a Károli Gáspár utca lezárása miatt

Oszd meg másokkal!

Desktop
A 35-ös, a 38-as, a 38A, a 71-es, 138-as, a 151-es és a 238-as busz december 30-án (szombaton) módosított útvonalon halad, mert a Károli Gáspár utcát 7:00 és éjfél között a Kossuth Lajos utca és a II. Rákóczi Ferenc út közötti szakaszon lezárják koncert miatt, amit a csepeli önkormányzat rendezésében tartanak a Szent Imre téren.

A 38-as, a 38A, a 138-as és a 238-as autóbusz Szigetszentmiklós; Lakihegy; illetve Budatétény vasútállomás (Campona) felé a Szent Imre tér–Kossuth Lajos utca–Szent István út–II. Rákóczi Ferenc út módosított útvonalon halad, és nem érinti a Szent Imre tér H és a Karácsony Sándor utca H megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a 35-ös és a 36-os autóbusz Karácsony Sándor utca és Széchenyi István utca megállójában állnak meg a Kossuth Lajos utcában.

A 71-es autóbusz Csepel, Szent Imre tér felé a Táncsics Mihály utca–Károli Gáspár utca–Kossuth Lajos utca–Vermes Miklós utca módosított útvonalon halad, és nem áll meg Szent Imre tér H megállóban.

A 35-ös autóbusz a Szentlőrinci úti lakótelep felé a Kossuth Lajos utcán a Szent István útig a menetrend szerinti, majd a Szent István út–II. Rákóczi Ferenc út–Szent Imre tér módosított útvonalon halad, és nem érinti a Széchenyi István utca és a Karácsony Sándor utca megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a 36-os, a 148-as, a 152-es és a 159-es autóbusz Szent István úti II. Rákóczi Ferenc út, valamint a 36-os, a 38-as, a 38A, a 138-as, a 148-as, a 152-es, a 159-es és a 238-as autóbusz II. Rákóczi Ferenc úti Karácsony Sándor utca H megállójában állnak meg.

A 151-es autóbusz a Kőbánya alsó vasútállomás felé a Kossuth Lajos utcáig a menetrend szerint, majd a Kossuth Lajos utca–Szent István út–II. Rákóczi Ferenc út módosított útvonalon halad, és nem érinti a Karácsony Sándor utca megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a 36-os, a 148-as, a 152-es és a 159-es autóbusz Szent István úti II. Rákóczi Ferenc út, valamint a 36-os, a 38-as, a 38A, a 138-as, a 148-as, a 152-es, a 159-es és a 238-as autóbusz II. Rákóczi Ferenc úti Karácsony Sándor utca H megállójában állnak meg.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek