Ilyen volt az ünnep a Görgey téren

Oszd meg másokkal!

Desktop
fotó: Facebook/Borbély Lénárd
fotó: Facebook/Borbély Lénárd

Egész napos rendezvénnyé bővült a március 15-i megemlékezés a Görgey Artúr téren. A nap koszorúzással és a Csepel Szolgálatáért-díjak átadásával kezdődött. Az elismerést azoknak – személyeknek és szervezeteknek egyaránt – adható, akik kiemelkedő szakmai felkészültséggel, magatartással és munkával jelentős mértékben segítették a köz szolgálatát.

Idén elismerésben részesült a Csepel II. Jézus Szíve Plébánia Karitász-csoport, Dudás Zoltán Szilárd, a csepeli kormányhivatal vezetője, Kaluzsa Györgyné testnevelő-tanár, Szántó Tiborné, a Repkény Tagóvoda vezetője, Tóthné Bobák Ágnes, a Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat fogászati asszisztense. A díjakat Borbély Lénárd polgármester adta át.

Az ünnepség után a Csepeli Városkép Kft. szervezésében egész napos családi programsorozat vette kezdetét, amelyet Deák Bill Gyula koncertje zárt.

Alább a polgármester Facebook-bejegyzése a nap kezdetéről.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek