Felújítják a volt szakiskola épületét

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Csepeli Városfejlesztési és Gazdaságfejlesztési Nonprofit Kft. közbeszerzést írt ki a volt Fodor József Szakképző Iskola épületének belső felújítására.

A közbeszerzési értesítőben megjelent felhívás szerint az ajánlattevő feladata lesz a volt iskolaépület teljes felújítása több mint 5 500 négyzetméteren. Ezen belül mobil térrendszeres kiépítése, tájrendezés, vagy kertépítés (udvarrendezés; kerítésen kívüli területrendezés).

Az ajánlattevőnek kell elkészítenie a kiviteli szintű felmérési tervdokumentációt, a közmű és szakhatósági egyeztetések alapdokumentációját, a kivitelezéshez és jóváhagyáshoz szükséges kiviteli terveket minden szakágban.

Az ajánlatokat 2019. február 19-én délután 2 óráig várják.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek