Ilyen laboratóriumuk lesz a csepeli diákoknak

Desktop
(forrás: csepel.hu)
A csepeli Jedlik Ányos Gimnáziumban 303,25 millió forint értékű európai uniós projekt keretében komplex, a legmodernebb technológiával felszerelt oktató természettudományos laboratórium került kialakításra.
 
A laboratórium 11 csepeli iskola 1100 diákjának és közel 50 pedagógusának teremt lehetőséget a tanulást segítő szemléletes, izgalmas kísérletek és mérések elvégzésére. A laboratórium kialakításán kívül tananyagfejlesztést és pedagógiai-szakmai továbbképzést is magában foglaló átfogó fejlesztésre 2013. június és 2014. december között kerül sor - olvasható a csepel.hu-n.
 
Az ünnepélyes átadásra szeptember 8-án, 11 órakor kerül sor Csepel polgármesterének és Tóth János, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ tankerületi igazgatójának részvételével kerül sor. A laboratórium hivatalos átadását követően a diákok már birtokba is vehetik a tantermet és kipróbálhatják az új eszközöket
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek