Csepeli fiatalokkal rúgta a bőrt a BL-győztes Louis Saha

Oszd meg másokkal!

Desktop
A sztrár együtt focizott a gyerekekkel (fotó: Borbély Lénárd)
A sztrár együtt focizott a gyerekekkel (fotó: Borbély Lénárd)
Louis Saha Bajnokok Ligája-győztes francia labdarúgó a Csepeli Utánpótlás Egyesület fiataljaival edzett együtt a Nagy Imre suliban.

A 38 éves Saha – aki a Manchester United globális marketingpartnerének, a Gulf Oilnak a meghívására érkezett Magyarországra – csütörtökön a csepeli Nagy Imre Általános Iskola sportpályáján a Csepeli Utánpótlás Sportegyesület edzésére látogatott el. A rendhagyó gyakorláson több korosztály tagjai – U7-től az U15-ig vettek részt – és a fiatalok legnagyobb örömére Saha a kötelező néhány perces mozgáson és protokolláris feladatokon, a közös fotókon túl a vártnál hosszabb ideig aktívan bekapcsolódott az edzésmunkába.

Az MU utazó nagyköveteként Saha több hasonló rendezvényen vesz részt, a csepeli esemény csütörtöki sajtótájékoztatóján elmondta: nagyon élvezte az edzést és jó volt látnia a mosolygós arcokat.

„Előbb letámadtak a fotókért, aláírásokért, de utána a pályán is hasonlóban részesítettek” – nyilatkozta Saha, aki hozzátette, a fiatalok részéről igyekezetben nem volt hiány, így akár „térd magasságában érkező” kemény belépőket tapasztalt. „Ez a srácok futball iránt érzett szenvedélyéből fakad. Egyáltalán nem voltak megszeppenve a pályán, örömmel tapasztaltam Magyarországon az angliai futballszellemet”.

A 20-szoros francia válogatott csatár 2004 és 2008 között játszott az angol klubban, amellyel 2008-ban Bajnokok Ligáját nyert, abban az esztendőben megvédte egy évvel korábban szerzett bajnoki aranyérmet, míg 2006-ban az angol Ligakupában lett első. A felnőtt pályafutását Metzben megalapozó Saha Angliában megfordult még a Newcastle United, a Fulham, az Everton, a Tottenham Hotspur és a Sunderland együttesében, profi karrierjének utolsó csapata az olasz Lazio volt, amelyet fél évig, 2013 nyaráig szolgált.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek