Filmklub - Az értelem keresése

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A film Marc és Nathanaël, két gyerekkori barát történetét meséli el, akik útnak indulnak, hogy megkérdőjelezzék a világ működését. Csupán egy kézikamera és egy mikrofon segítségével megpróbálják megérteni, mi okozza a jelenlegi világválságot és felfedezzék, hogyan lehet változást elérni. Útjukon találkoznak filozófusokkal, tanárokkal, környezetvédelmi aktivistákkal és ősi kultúrák képviselőivel.

Magyar feliratos előzetes (a feliratot be kell kapcsolni): 
https://www.youtube.com/watch?v=Xks-K3qvFkE

"A személyiségünk lebutítása egyszerű fogyasztókká a probléma része"

A film magyar felirattal látható.

A film megtekintése ingyenes, adományokat viszont szívesen fogadunk, hogy fedezni tudjuk a vetítés díját.

A film a Védegylet (https://www.facebook.com/vedegyletegyesulet/) "Fókuszban az élelem-földtulajdon-klíma kapcsolata - a természeti erőforrások fenntartható kezelésére és az élelemhez való emberi jog európai támogatására történő mozgósítás, DCI-NSA ED/2014/338-396" projekjte keretében valósult meg. A film fordítása az Európai Unió pénzügyi támogatásával valósult meg. A kiadvány tartalma nem tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját. A tartalomért a kiadó szervezet, a Védegylet Egyesület felelős.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek