Komplex mozgásterápia továbbképzés

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A komplex mozgásterápia egy pedagógiai fejlesztőeljárás amely jól használható a tanulási nehézségek megelőzésére és a tanulási nehézségekkel küzdő gyermekek fejlesztésére. 

A résztvevők közé szeretettel várjuk az óvodapedagógusokat, fejlesztőpedagógusokat, tanítókat, testnevelőket és gyógytestnevelőket, általános iskolai és középsikolai tanárokat, gyógypedagógusokat, pszichológusokat, de a védőnőket, gyógytornászokat és az érdeklődő szülőket is!

A tanfolyam 60 órás.

A tanfolyam elvégzéséről tanúsítványt állítunk ki, amely feljogosít a módszer használatára! A tanfolyam elvégzése a pedagógusoknak 60 órás továbbképzésként elszámolható! Engedély száma: 43/205/2014

A tanfolyam időpontjai: 
2017. június 19 - június 24.

Minden nap 8:00-16:00.

Előadó: Kulcsár György neuropedagógus, komplex mozgásterápia oktató

A tanfolyam ára: 60.000Ft, amely fizethető a helyszínen, vagy az első napon kiállított számla alapján atutalással, akár költségmegosztással több költségviselő fél között. A résztvevőknek részletfizetési lehetőséget biztosítunk! A tanfolyami díj fizethető 2 vagy 3 részletben is!

A jelentkezést jelentkezési lap elküldésével is meg kell erősíteni!
E-mail cím:
info@tanulasinehezsegek.hu

További részletekért írj, vagy keresd fel az alábbi honlapot:

http://tanulasinehezsegek.hu/cikk/60

Telefonon érdeklődni lehet Kulcsár Györgynél:
+3670-213-7387

2017. június 19. hétfő, 09.002017. június 24. szombat, 17.00
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek