Néptánc oktatás kezdőknek

Programot feltöltötte:
gerg200

Oszd meg másokkal!

Desktop
Érdekel,hogy hogyan lehet a néphagyomány trendi Vidéki lakodalom rongylábkirálya lennél? Vagy csak egy kis folkfitneszre vágysz? Népzenei kíséretben? Hozz magaddal jókedvet, Egy keménytalpú cipőt És egy kényelmes ruhát,amibe nem sajnálsz majd beleizzadni! Jelentkezési határidő a tanfolyamra: 2015. augusztus 19. - A tanfolyam csak 6 fő esetén indul el! Kezdés dátuma: 2015. szeptember 10. Korhatár: 18-50 éves-ig Tagdíj: 3000 Huf/hónap - párok esetén kedvezmény! (terembérlés és az oktató bére) Néptánc oktató: Győri Sipos Gergő (Magyar Tánművészeti Főiskola hallgatója) Jelentkezni lehet: gysgergo@gmail.com Helyszín: Cziffra György Nagytétényi Kulturális Központ 1225 Budapest, Nagytétényi út 274-­276. E­mail: info@cziffrakozpont.hu http://cziffrakozpont.hu http://facebook.com/cziffrakozpont
2015. augusztus 19. szerda, 17.00
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek