Kreativitás, játék, digitális tudatosság: Logiscool nyári táborok

Oszd meg másokkal!

Idén hatodik alkalommal indulnak el a Logiscool tematikus nyári táborai, ahol az elmúlt években több mint 20 000 gyerek szerzett életre szóló élményt országszerte. A külföldön is elismert, saját módszerrel dolgozó programozó iskola táboraiban a kreativitásé, a játéké és a digitális tudatosságé a főszerep.

A legtöbb szülő számára komoly kihívást jelent a nyári szünet megtervezése. A táborkínálat bőséges, de nehéz kiszűrni, melyik lehetőség ad új élményt a gyerekeknek úgy, hogy közben fejleszti is őket. A Logiscool ezért nyári táborait az év közben futó programozó kurzusai alapján fejleszti évről évre, figyelve a diákok visszajelzéseire, igényeire. Ennek köszönhetően a digitális világ izgalmas témáival folyamatosan bővülő kínálata a legnagyobb Magyarországon.

A 2017 óta Csepelen is elérhető egyhetes nyári táborokban lelkes és képzett egyetemista oktatók és animátorok várják a gyerekeket. A játékos feladatoknak szinte csak a képzelet szabhat határt: a diákok többek között elkészíthetik első saját számítógépes játékukat, applikációjukat, Minecraft világot építhetnek, vagy megismerkedhetnek a videóvágás alapjaival. A félnapos tematikus programok mellett sok élmény, sport és játék várja a 7–14 éves táborozókat, így nem véletlen, hogy a Logiscool táborait a legnépszerűbbek között tartják számon.

Az évközi programozó kurzusokhoz hasonlóan a táborokban is nagy hangsúlyt kap a játékos, élményalapú oktatás. Ennek köszönhetően a gyerekek szinte észrevétlenül sajátítják el a logikus, algoritmikus gondolkodás alapjait, nő a problémamegoldó képességük, miközben megtanulnak tudatosabban boldogulni a digitális világban is. Mindez azért kiemelten fontos, mert a kutatások azt mutatják, hogy az internethasználat az életkor emelkedésével folyamatosan nő, így a táborban elsajátított tudás a fiatalok mindennapjaira is pozitív hatással van.

A táborokról minden részletet és az online jelentkezési lehetőséget megtalálják a Logiscool weboldalán:

https://www.logiscool.com/hu/school/csepel

Érdemes minél előbb lecsapni a helyekre, mert a gyerekek körében legnépszerűbb tematikák hamar betelnek.

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek