Gyereknap a csepeli tűzoltólaktanyában

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: FKI)
(forrás: FKI)

Katasztrófavédelmi gyermeknapot tartanak a főváros valamennyi hivatásos tűzoltó-parancsnokságán és katasztrófavédelmi őrsén.

Május 25-én, szombaton sok-sok érdekes programmal várja az érdeklődőket a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság délelőtt 10 órától délután 4-ig valamennyi laktanyájában, így a XXI. Kerületi Hivatásos Tűzoltóparancsnokságon is. Ez alkalomból bemutatják a gyerekeknek és szüleiknek a hivatásos és önkéntes katasztrófavédelmi szervezetek mindennapi tevékenységét, életét.

A katasztrófavédelmi gyermeknapon a kicsik és nagyobbak is felülhetnek a készenléti szerekre, megnézhetik a tűzoltók szakfelszereléseit. Az autók szerelmeseinek is érdemes kilátogatni ezen a napon a tűzoltólaktanyákba, hiszen felülhetnek és fotót is készíthetnek az olyan többtonnás monstrumokról, mint az  emelőkosaras tűzoltóautó és a tűzoltódaru.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek