Így tudsz otthon komposztálni

Oszd meg másokkal!

fotó: Galgamenti Népfőiskola

Az önkormányzat támogatásával a Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. idén is elindítja a komposztálási mintaprogramot a kerület kertes házas (kerítéssel közrezárt) ingatlantulajdonosai részére, valamint intézmények (óvodák, iskolák) körében. A program keretén belül egy kb. 600 literes műanyag komposztáló edényt lehet igényelni.

Amennyiben szeretnél otthon komposztálni, nincs más dolgod, mint kitölteni a jelentkezési lapot, melyet innen tudsz letölteni, vagy személyesen is beszerezheted a Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. ügyfélszolgálati iroda 1-es ablakánál, ahol személyesen be is tudod nyújtani, de elektronikus úton is beadható a komposztalas@varosgazda.eu email címen.

Jelentkezés határideje február 28.

Ha bármi kérdésed van még, Erdeiné Schuch Beáta nyújt felvilágosítást a 277-7856, 30/698-5921 telefonszámokon vagy az erdeine.beata@varosgazda.eu email címen - tájékoztat az önkormányzat honlapja.

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek