Mi végre lakunk itt – avagy mit szeretne az ittlakunk.hu?

Segíteni szeretnénk a helyieknek, az itt lakóknak és dolgozóknak abban: könnyen megtalálják mindazt, ami helyben érdekes. Programokat, híreket, szolgáltatásokat, iskoláztatási, közlekedési, kutyatartási és építési infót. És nem utolsósorban egymást, azokat az embereket, akik ugyancsak szívesen osztanak meg a többi helyivel minden hasznos és érdekes értesülést, szívesen segítenek egymásnak, szívesen fognak össze jó ügyekért.
 
Az ittlakunk.hu portálcsoport politikai és gazdasági szervezetektől egyaránt független, de ez nem jelenti, hogy ne tennénk le a garast bizonyos értékek mellett. Ilyenek az élénk helyi közélet, az erős közbiztonság, a természet és a zöldterületek védelme, a kulturális élet gazdagsága, a helyi döntések és gazdálkodás átláthatósága.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek