Pénteken kinyit a Csepeli strand

Desktop
(forrás: csepel.hu)
(forrás: csepel.hu)

Június 28-án, pénteken délelőtt 10 órakor megnyílik a Csepeli strand, mivel - ahogy az önkormányzati portál fogalmaz - „az ÁNTSZ szakemberei lényegében mindent megfelelőnek találtak”.

A fürdő összes medencéje, a gyerekeknek szóló élményelemek zavartalanul működnek, ahogy a három új csúszda is. A strand biztonságát, a fürdőzők nyugalmát egy megnövelt létszámú biztonsági cég látja el – írja az önkormányzat.

A csepeli lakcímkártyával rendelkező 14 év alattiaknak 500, a felnőtteknek 1000 forintot kell fizetni a strand egész napos használatáért. A nem csepelieknek ugyanez 1000, illetve 2000 forintba kerül. A Nagycsaládosok Országos Egyesülete Csepeli Csoportjának tagjai 2000 forintért vehetik igénybe a fürdőt családonként. A csepeli nyugdíjasoknak a hét első három napja továbbra is ingyenes, a többi napokon napi 500 forintért – a kedvezményre jogosultság igazolásával – használhatják a strandot egész nap. 3 év alatt pedig maradt ingyenes a fürdő.

Az építkezés mindemellett folytatódik. Egy duplaszövésű, több mint két méter magas mobilkerítéssel választották le a medencéket az építési területtől. A strand ideiglenes bejárata a büfé melletti résznél lesz két pénztárral. Öt férfi és öt női öltözőkonténer áll a strandolók rendelkezésére, kézmosókkal, tusolókkal, mellékhelységekkel, emellett a Duna-partra néző felújított mosdó is működik, van mozgáskorlátozott mellékhelyiség is pelenkázó helyiséggel.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek