Kérdéses mikor nyithat ki a Csepeli strand – a polgármester olcsó belépőt ígér a nyárra a kerületieknek

Oszd meg másokkal!

Desktop
Messze van a késztől (forrás: Borbély Lénárd / Facebook)
Messze van a késztől (forrás: Borbély Lénárd / Facebook)

Borbély Lénárd polgármester az alábbi bejegyzést tette közzé Facebook-oldalán június 1-jén, szombaton.

„A mai nappal a strand fejlesztését végző cég érthetetlen módon levonult a strand területéről. Eddig is folyamatos csúszásban dolgoztak, most azonban egyértelmű, hogy nem kívánják befejezni a megkezdett munkát. Azonban a munkát folytatni fogjuk és megépítjük mi magunk!

A szerződést úgy kötöttük, hogy a felújítást eredetileg május 31-ig be kellett volna fejezni, később június 15-i határidőben állapodtunk meg. Jelenleg 35-40% között van a munkálatok készültségi foka.

A céget nem kívánom minősíteni, gondolom ez alapján mindenkinek megvan a saját véleménye. Részemről felháborítónak tartom, hogy ezt meg merik csinálni egy kerülettel.

Szerencsére eddig egy forintot sem fizettünk ki a részükre, de hétfőn fel is mondjuk a szerződésüket! A céggel szemben a károkat érvényesíteni fogjuk és a jogi lépéseket megtesszük!

A hétvégén is azon a megoldáson dolgozunk, hogy a jövő héttől saját beruházásban, saját embereinkkel folytassuk a csepeli strand épületeinek felújítását, és a kánikula beköszönte előtt kinyissunk.

Valószínűleg a nyári szezon alatt a nyitvatartás mellett várható elkerített munkaterület, amely kellemetlenségekkel járhat. Ezért javasolni fogom, hogy erre a nyárra kivételesen bevezessünk egy nagyon alacsony összegű belépő díjat a csepelieknek.

Végezetül pedig az előre várható okozott kellemetlenségekért elnézést kérünk. Azért kezdtünk bele a strand fejlesztésébe is, hogy ezt is megújítsuk és megszépítsük. Tudom, hogy vannak és lesznek olyanok, akik már most a tenyerüket dörzsölik és politikai hasznot remélnek ettől a helyzettől, de a vállalkozó trehány hozzáállása nem csak az önkormányzatot, hanem minden csepeli strandolót érint. És akik a csepeliek érdekeit nézik első helyen, mind a mielőbbi megoldásban érdekeltek. Én azon dolgozom, hogy mielőbb elkészüljön a strand és teljes egészében használhassa mindenki!”

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek