Volt egyszer egy Kocsis Zoltán

Desktop
(fotó: Koppány Zsolt)
(fotó: Koppány Zsolt)

Író-olvasó találkozó Koppány Zsolt íróval a Sétáló utcai Könyvtárban.

Koppány Zsolt: Volt egyszer egy Kocsis Zoltán – hosszú évtized egy géniusz közelében c. kötetének bemutatóját tartják március 8-án délután fél 5-től a Sétáló utcai Könyvtárban. A programon közreműködik Koppány Zsolt író, esszéista a könyv írója, valamint az Egressy Béni Zeneiskola zongora szakos diákjai.

A rendezvény nem csupán visszaemlékezés a zongoraművészre, hanem ünnep is, mivel Kocsis Zoltán névnapját is ezen a napon ünnepelik.

„Kerek tíz esztendő telt el azóta,hogy először nyomtam le a Zeneakadémia legendás 8-as tantermének szecessziós rézkilincsét, hogy Kocsis Zoltán óráit aztán folyamatosan látogassam, ellesvén a titkot, a zenét, a zenei gondolat végtelen birodalmát. Nem sikerült. A titkot csak ő tudja, meg azok a kiválasztottak, akik otthonosan mozognak e birodalomban.” (Koppány Zsolt, 1991)

A rendezvény ingyenes, minden érdeklődőt szeretettel várnak!

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek