Táncelőadás lesz a Csepeli Papírgyár egykori strandján

Oszd meg másokkal!

Desktop
(Fotó: Ziggurat Project / Placcc Fesztivál)
(Fotó: Ziggurat Project / Placcc Fesztivál)

A PLACCC Fesztivál keretében mutatják be a Ziggurat Projekt Légszükséglet című produkcióját a Csepeli Papírgyár egykori strandján szeptember 14-15-én este 7 órakor.

A három éve alapított összművészeti csoport a Trafóban mutatta be tavasszal a Légszükséglet című előadást egy cseh fényművésszel és két szlovák táncossal. Témája a merülés. Ezért is izgalmas, hogy most, a PLACCC keretében valóban olyan helyszínen mutathatják be a produkciót, ahová a koreográfus Sarlós Flóra Eszter megálmodta: egy medencében – írta meg az Urbanista.

A használaton kívüli 20x40 méteres medencét kitisztították, és most egyszerre lesz nézőtér és színpad: a nézők és a táncosok is ugyanúgy „alámerülnek”.

Helyszín: Csepeli Papírgyár egykori uszodája – Csep-Gól FC XXI. Dunadűlő köz 2-4.

Jegyárak:

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek