Író-olvasó találkozó egy pesterzsébeti költőnővel a Csepeli Munkásotthonban

Oszd meg másokkal!

Desktop
Gulyás Ilona
Gulyás Ilona

Gulyás Ilona pesterzsébeti költőnő mindig is verselt, de elsősorban érett fejjel fordult a költészet és az irodalom felé. Öt év alatt négy verseskötete jelent meg: sorrendben Tükörfény (2008); Fehér kő (2011); A csend árnyéka (2013.); Legyünk fák (2017) címmel. A verseskötetek kiadójaa RÍM Könyvkiadó. Az idén megjelentet kötete 74 verset tartalmaz. Továbbá folyóiratokban és antológiákban láttak napvilágot alkotásai. Versei a napi életről, filozófiáról, az ember és társadalom kapcsolatáról szólnak.

Csepelen mutatkozik be május 9-én 17 órakor a Csepeli Munkásotthonban beszélgetőpartnere Lengyel Géza költő, az Írószövetség tagja lesz, aki a Csepeli Munkásotthon alapítvány vezetője is.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek