Kiállítás az 56-os forradalom emlékére

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulójának alkalmából kiállítás nyílik a csepeli Családsegítő Közösségi Házban 56 emlék címmel.

A kiállítás a forradalom csepeli vonatkozásait helyezné előtérbe, ezért kérik, hogy akinek van személyes története, fotója, esetleg rendelkezik valamilyen emléktárggyal, melyet megosztana velünk, jelentkezzen akár személyesen a 1215 Budapest, Csete Balázs u. 5. szám alatt vagy telefonon a 06-1-278-0262 és 06-1-278-0263-as számokon.

A Közösségi Ház munkatársai már megkezdték a gyűjtést, akik nem tudnak minket személyesen felkeresni, kollégáink szívesen meglátogatják őket otthonukban. A beküldési határidő október 20.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek