Guruló múzeum Csepel történetével - ismerd meg!

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az idei évben a Királyerdei Művelődési Ház egy valódi kuriózummal mutatkozik be a Bálványosi Nyári Szabadegyetemen. Csepszi egy Csepel márkájú teherautó, amely a Csepeli Autógyár legsikeresebb, D344 típusú teherautójából, az eredetileg katonai sebkötözőként működő járműből átalakított guruló múzeum - tudhatjuk meg az önkormányzat Facebook-oldaláról.

„Rakománya” Csepel történetét mutatja be. Első bemutatkozása a Múzeumok Majálisán volt 2014 májusában, ahol nagy sikert aratott. Azóta is a csepeli rendezvények állandó szereplője. A Csepszi oldalán elhelyezett tablóról Csepel múltjáról kaphatnak a táborozók érdekes információkat, dobozos felépítményébe (8 nm területű) pedig egy lépcsőn könnyen fel lehet menni, és az egykori csepeli gyárban készült használati tárgyakat (pl.: hűtőgép a ‘30-as évekből, motorkerékpár az ‘50-es évekből) lehet megtekinteni.

Remek lehetőség fotózásra, egyedi képek készítésére.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek