Futótűz! - a Temesvári Csíki Gergely Színház előadása hétfő este a Tháliában

Oszd meg másokkal!

Desktop
A Futótűz plakátja
A Futótűz plakátja
A legjobb vajdasági és erdélyi magyar színházak előadásaiért most elég a Nagymező utcáig menni: zajlik a Thália Színház programsorozata, a Határon Túli Hétfők. 24-én egy rendkívüli darabot láthattok.
Kitűnő darab és csak most látható Budapesten: hétfőn, november 24-én este 7-kor a Temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház előadásában nézhetitek meg Wajdi Mouawad: Futótűz című darabját. 
 
A libanoni születésű, Kanadába menekült író drámája egy elveszett, titokzatos és homályos múlt mozaikszerűen felépített története. És azé a beavatás-szerű úté, amelyen egy ikerpár, Jeanne és Simon elindul. Céljuk: rekonstruálni édesanyjuk múltját, aki halála előtt öt évvel megnémult - vagy legalábbis mindenről hallgatott. 
 
Rendező: Radu-Alexandru Nica -  a vele készült interjút ide kattintva olvashatjátok el.
 
A szöveg filmváltozatát 2011-ben Oscar díjra is jelölték a legjobb külföldi film kategóriában
 
 
A jegyek ára kedvezményes, 2000-1500 forintos, bérletet 6000 forintért vásárolhattok a Határon Túli Hétfők programsorozat még hátra lévő három előadására, akár erre a címre írva: jegy@thalia.hu. A diák- és nyugdíjas-bérlet mindössze 5000 forintba kerül. 
 
Jegyek kaphatók a Thália Színház jegyirodájában is: 
1065 Budapest, Nagymező u. 22-24.
Telefon: 1-312-4236 

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek