Figyelem! Teljes útzár Csepelen a II. Rákóczi Ferenc út Akácfa utca sarkán!

Desktop
(forrás: Fővárosi Vízművek)
(forrás: Fővárosi Vízművek)
Szerdán a kora délutáni órákban Csepelen, a II. Rákóczi Ferenc út 220. számnál váratlan hiba keletkezett az ivóvíz vezeték rendszerben, mely sajnos jelentős forgalomkorlátozással fog járni a héten.

Az út alatt futó egyik fontos 400 mm-es öntöttvas cső hosszában megrepedt, így egy 6 méteres szál cseréje szükséges. A Fővárosi Vízművek szakemberi azonnal gőzerőkkel dolgozni kezdtek a sérülés javításán, a munka folyamatosan zajlik a teljes helyreállításig az éjszakai órákban is – írta közleményében a Vízművek.

A hirtelen kiáramló víztömeg el- és alámosta az útpályát, ezért az érintett szakaszon mind a négy forgalmi sávot mielőbb le kellett zárni. A Budapest Közút Zrt. a reggeli órákra felméri a kár mértékét, és az útburkolat helyreállítása a lehető leggyorsabban megkezdődik. A szakemberek még az éjszakai órákban befejezik a sérült cső cseréjét a feltárást követően, és üzembe helyezik a lezárt szakaszt. A vízszolgáltatás szeptember 12-e reggelre várhatóan ismét zavartalan lesz. Csütörtökön a munkagödör feltöltése, illetve a jelentősen megsérült útburkolat bontása kezdődik, így a pénteki napon már az útlap betonozására is sor kerülhet. A hétvégén az út aszfaltozásával befejeződik a teljes hiba helyreállítása.

A csepeli rendőrök segíteni fogják a forgalom irányítását, azonban rendkívül nagy torlódásra lehet számítani, így az agglomerációból érkezőknek az elkövetkező napokban érdemes elkerülni Csepelt!

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek