A dunai hajóbaleset egyik áldozatát találhatták meg Csepelnél

Desktop
(forrás: police.hu)
(forrás: police.hu)

A rendőrség egyelőre nem erősítette meg, hogy a hajóbalesetben eltűnt dél-koreai utas holttestét találták meg.

A május 29-i dunai hajóbaleset egyik áldozatának holttestét találták meg Csepelen szombat este – írta a 168 Óra. A lap állítása szerint megbízható forrásból szerezte az információt, ám a rendőrség egyelőre nem erősítette meg az értesülést. A BRFK a lap megkeresésére azt közölte, hogy június 22-én 22 óra 8 perckor érkezett bejelentés a rendőrség ügyeletére, hogy a Duna budapesti szakaszán, a Csepeli átjárónál egy holttestet találtak a vízben. „A holttest azonosítása jelenleg is folyamatban van, így bővebb tájékoztatást nem tudunk adni” – írták a közleményben. Ha valóban az egyik dél-koreai utas holtteste került elő, akkor még két áldozatot keres a rendőrség.

A BRFK vízirendőrei, a készenléti rendőrséggel, a katasztrófavédelemmel, valamint a koreai tűzoltóbúvárokkal együttműködve a Duna fővárostól délre eső teljes szakaszán, mind a 215 kilométeren folytatják a keresést. A keresőcsapat szonárokkal, helikopterrel és drónnal megerősítve végzi a kutatást. A keresést, egy koreai tűzoltóegység is segítette – közölte a rendőrség.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek