Kezdődik a Popieluszko utca felújítása

Oszd meg másokkal!

Desktop

Június 15-én, szombaton megkezdődik a Popieluszko utca felújítása, a munkálatokat legkésőbb augusztus 28-ig szeretnék befejezni.

A Vágóhíd és az Árpád utca közötti szakaszon összesen 660 méteren építik újjá a Popieluszko utcát, 550 méteren lesz részleges járdafelújítás és készítenek csapadékvíz-elvezető rendszert is.

A munkálatok ideje alatt félpályás útlezárás lesz. Egyirányú forgalmat vezetnek be a Vágóhíd utca felől az Árpád utca irányába. Behajtási tilalom lesz a Deák Ferenc és a Károli Gáspár utcába – írja az önkormányzati portál.

A beruházás ideje alatt a hulladékszállítás zavartalan működése érdekében azt kérik, hogy az érintettek tüntessék fel a kukájukon a házszámukat. Így a kivitelező mindig a jelzett ingatlanok elé tudja visszahelyezni a hulladéktárolókat.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek