Tervezés helyett csak előkészítik a csepeli és ráckevei HÉV fejlesztését

Oszd meg másokkal!

Desktop
(fotó: ittlakunk.hu)
(fotó: ittlakunk.hu)

A csepeli és ráckevei HÉV vonalnak az egységes fővárosi kötöttpályás közösségi közlekedési hálózatba való integrálásának tervezése előkészítésre módosult a Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározat szerint.

A budapesti kötöttpályás közlekedési projektekről szóló, 2017. szeptember 13-i kormányhatározatot az alábbiak szerint módosították:

A „Ráckevei HÉV vonal fejlesztése és az egységes fővárosi kötöttpályás közösségi közlekedési hálózatba való integrálásához projekt engedélyezési terveinek elkészítése” szövegrész helyébe a „H6 ráckevei HÉV vonal fejlesztése és az egységes fővárosi kötöttpályás közösségi közlekedési hálózatba való integrálása, megvalósíthatósági tanulmány és költség-haszon elemzési dokumentum szintű előkészítése” szöveg került.

A „Csepeli HÉV fővárosi villamos hálózatba integrálása projekt engedélyezési terveinek elkészítése” szövegrész helyébe a „H7 csepeli HÉV vonal fejlesztése és az egységes fővárosi kötöttpályás közösségi közlekedési hálózatba való integrálása, megvalósíthatósági tanulmány és költség-haszon elemzési dokumentum szintű előkészítése” szöveg lépett.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek