Áprilisban indul a munka az M0-ás déli szektorában

Oszd meg másokkal!

Desktop
Kép: csepel.hu
Kép: csepel.hu

Nemsokára hozzálatnak az M0-s autóút Csepel-szigeti szakaszán is a fejlesztési munkáknak.

Konkrét forgalmi rend változásokról még nem tudunk, de körülbelül ezekre számííthattok:

A munkálatok során a kivitelező az aszfaltburkolatot betonburkolatra cseréli az M1-es autópálya felé vezető oldalon, illetve a szakaszon található hidak új szigetelést, szegélyt és korlátot kapnak. Sor kerül a megfelelő zajvédelem kiépítésére is. A tervezetten áprilisban kezdődő pályazár során május közepéig a leállósávon biztosítják a lehajtást Szigetszentmiklós irányába. A szigetszentmiklósi lehajtó teljes lezárására 2019. május közepén kerülhet sor. Az érintett szakasz bontási és építési munkái hat hetet vesznek majd igénybe, ez idő alatt Szigetszentmiklós irányába a halásztelki csomóponton keresztül lehet majd lehajtani. Az M1- es autópálya felé történő felhajtás azonban nem lesz lehetséges a szigetszentmiklósi csomópontban az áprilisban kezdődő pályazár ideje alatt. Az erre közlekedők a II. Rákóczi Ferenc úton keresztül a halásztelki csomópontban tudnak az M1-es autópálya felé felhajtani az M0-s autóútra. A halásztelki csomópontban a le- és felhajtás továbbra is biztosított lesz. A 6-os főútról az M1-es autópálya felé továbbra sem lehet majd felhajtani. Az M6-os autópálya-csomópont ez idő alatt is használható marad - foglalta össze a munkatervet az önkormányzat oldala.

Természetesen jövünk majd a térképekkel, infókkal.

 

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek