Új BKK-ügyfélközpont nyílik nyáron Csepelen

Desktop
(forrás: BKK)
(forrás: BKK)

Megjelent a Szent Imre téren, az újonnan épült pavilonok egyikében kialakítandó BKK ügyfélközpont kivitelezési közbeszerzési eljárásának ajánlattételi felhívása. Az új ügyfélközpont várhatóan 2019 nyarán nyílik meg – közölte a BKK.

A nyitott ügyfélterű, klimatizált új ügyfélközpontban két kiszolgálópultnál intézhetik majd ügyeiket a közlekedők. A BKK az akadálymentesítésre is odafigyel: a mozgáskorlátozottak számára is megfelelő pult épül, taktilis sávokat hoznak létre a látássérültek segítésére, illetve az előírásoknak megfelelő audiórendszert építenek ki a siketek és nagyothallók akadálymentes kiszolgálása érdekében.

Az ügyfélközpontoknál jegy- és bérletkiadó automatákat is telepítenek, amelyek a nyitva tartási időn kívül is biztosítják majd a jegy és bérletvásárlási lehetőséget.

Az új ügyfélközpontban lehetőség lesz közösségi közlekedéssel kapcsolatos információkérésre és panaszbejelentésre, MOL Bubi ügyintézésre, közúti szolgáltatásokkal (behajtási engedélyek, parkolás) kapcsolatos információkérésre, valamint taxiszolgáltatással kapcsolatos panaszok bejelentésére is. A későbbiekben az ügyféligényeknek megfelelően a szolgáltatási portfólió módosítható – jelezte a közlekedési vállalat.

Ahogyan a már meglévőkben, ezekben az új BKK ügyfélközpontokban is soron kívüli kiszolgálásban részesülnek majd a kismamák és a kisgyermekes szülők. Az előírásokat betartva az ügyfélközpontba kutya is bevihető – emelte ki a BKK.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek