Szombaton Fut a Csepel! – Változik a közlekedés

Desktop

Szombaton rendezik meg a kerület legnagyobb szabadtéri sportrendezvényét a Fut a Csepel!-t, emiatt forgalomváltozásra kell számítani a Daru-domb környékén.

Korábbi cikkek a témában:

Már szeptember 26-án, szerdától várhatóak korlátozások a gépjármű forgalomban a Királymajor és konkrétan a Daru-domb, illetve a Vásárhelyi iskola környékén a Dunadűlő úton

Szombaton a versenyt megelőzően reggel 7-től és a verseny ideje alatt a helyszínt (Dunadűlő út) kizárólag a tűzoltóság irányából lehet majd megközelíteni járművel, a Hollandi út felől (Vakvezetőkutya-kiképző iskola felől) nem! A környező kisebb utcákból (pl. Halásztelek utca, Szigetújfalu utca, stb.) sem lehet majd a program helyszíne felé közlekedni csak gyalogosan vagy esetleg kerékpárral. A környező parkolókat lehet majd használni, kapacitástól függően.

A korlátozások a főváros kezelésében lévő utakat nem érintik, így tömegközlekedve a 151-es busszal kiválóan meg lehet közelíteni a helyszínt, a közeli Kikötő utcai buszmegállótól csupán néhány perc sétával – írta a szervező Csepel Öttusa.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek