Völgy Bistro

1214 Budapest, Völgy u. 53. | +36-1-614-0314
Desktop

Bejárat a Bánya utca 7. felől. A Völgy Bistro megálmodója Kirchner Marcsi, szenvedélyes háziasszony, szívvel-lélekkel szeret főzni. 2017-ben úgy határozott, hogy sok éves tapasztalatát, házias hangulatban, otthonos, barátságos környezetben a csepeli szomszédaival is megosztja. Fő célkitűzése, hogy a kedves vendégek a Völgy Bistroban is átélhessék a közös étkezések hangulatát, ízét és élményét, ami számára egyet jelent az otthonnal, az együtt töltött tartalmas beszélgetésekkel, nevetgélésekkel és izgalmas történetek megosztásával. A Völgy Bistro nem csak egy kifőzde, ahol a napi menüt elfogyaszthatják, hanem egy közösségi hely, ahol Marcsi mindenkit vár egy meleg ebéddel és egy pár kedves szóval.

Nyitvatartás:

Hétfő11.00 – 16.00
Kedd11.00 – 16.00
Szerda11.00 – 16.00
Csütörtök11.00 – 16.00
Péntek11.00 – 16.00

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek