Gusto Hidegtálak

1215 Budapest, Deák Ferenc u. 59. | +36-30-902-3655, +36-70-351-5343 | http://www.gustohidegtalak.hu
Desktop

Megalakulásunk fő célja, hogy az eddig megszokott hidegkonyhai termékek mellett lehetősége nyíljon megismerni egy új irányvonalat, ahol eddig még kevésbé ismert ételkreációk közül is választhat a már megszokott tételek mellett. Számunkra a magas minőség alapkövetelmény, ugyanakkor jól tudjuk, hogy a mennyiség mellett a megjelenés is számít. Ezért a túlzott díszítést a háttérbe szorítva a Gusto a letisztultság jegyében, a tételek összeállításával varázsolja szebbé ínycsiklandó hidegtáljait.

Kapcsolat:

Telefon:+36-30-902-3655, +36-70-351-5343
Email:info@gustohidegtalak.com
Honlap:http://www.gustohidegtalak.hu
Facebook:https://www.facebook.com/gustohidegtalak
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek