Saint-Michel Pékség Kft.

1211 Budapest, Kiss János altábornagy u. 45. | +36-1-420-5320 | http://saint-michelkft.com
Desktop

Vállalkozásunk 1993-tól kezdve francia jellegű kenyereket (vidéki, rozsos, hosszúkás zsemle, dióskenyér) honosított meg Magyarországon. Kezdetben Plus és Kaiser's áruházaknak szállítottunk, míg rá nem jöttünk, hogy a kis és közepes kereskedésekkel való munkakapcsolat szellemében többet jelent, szorosabb kapcsolatot és rugalmasabb ügyintézést feltételez.

Budapesten 45 bolttal dolgozunk együtt. Az üzleteket naponta többszöri szállítással látjuk el áruval. Ezeken a boltokon kívül kiszolgálunk iskolákat és vendéglőket is.

A gyártást új termékkel bővítettük, melyek már bio-jellegűek voltak (tönköly, tönköly-rozs vagy francia hagymás kenyér).

Az alapanyagokra mindig odafigyelünk, jó minőségű liszttel, folyékony élesztővel, lágy adalékokkal, tartósítószer nélkül és kézzel gyúrt tésztával dolgozunk, ezért termékeink nem ipariak.

A kiszállítások révén szoros kapcsolatot alakítottunk ki a boltokkal, így az észrevételeket és felmerült problémákat számon tartjuk, együtt keresve rájuk a megoldásokat. Célunk az, hogy a boltokon keresztül állandó kapcsolatot létesítsünk a vevőkkel is, így ismerve meg a termékeinkkel kapcsolatos véleményeket, illetve az egyéb igényeket.

Munkatársaink továbbképzési programokon vehetnek részt, hogy megfeleljünk dolgozóink szakmai igényeinek is.

Határozott célunk, hogy a jövőben is új termékekkel bővítsük a termelésünket, a hangsúlyt továbbra is a minőségi és egészséges táplálkozásra helyezve.

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-420-5320
Email:pekseg@saint-michelkft.com
Honlap:http://saint-michelkft.com

Címkék:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.