Potoczki Klára fordító

1212 Budapest, Szent István út 4. | +36-1-277-7670, +36-30-479-9137 | https://www.horvat-makedon-szerb-szloven-forditas.com
Desktop

Okleveles, számlaképes, több mint negyven éves tapasztalattal rendelkező szakfordítóként vállalom horvát, szerb, szlovén és macedón szövegek fordítását magyarra, illetve magyar szövegek fordítását horvátra, szerbre, szlovénra és macedónra. Szlovén és macedón fordításaimat hivatásos anyanyelvi lektorok ellenőrzik, amiről szükség esetén tanúsítványt is adnak.

Szerb, horvát, szlovén és macedón nyelven tolmácsolást is vállalok.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-277-7670, +36-30-479-9137
Email:k.potoczki@chello.hu
Honlap:https://www.horvat-makedon-szerb-szloven-forditas.co...
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek