Írópult Alkotóműhely

1212 Budapest, Szent István út 4. 2. em. 11. | +36-20-444-6556 | http://www.iropult.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az ÍRÓPULT ALKOTÓMŰHELY (2006) már nem kezdő, de még mindig fiatal vállalkozás. 

 • Különleges, országos szinten sokáig egyedülálló, még ma is ritka - és reményeink szerint magas szintű - szellemi szolgáltatást ajánlunk ügyfeleinknek: magánembereknek, cégvezetőknek, honlap-üzemeltetőknek, főiskolai vagy egyetemi hallgatóknak; bárkinek, aki fontos és sürgős írni- és javítanivalóit (valamilyen okból) kénytelen egy hozzáértő harmadik személyre bízni.
 • Megrendelésre vállaljuk bármilyen jellegű (prózai vagy verses) magán vagy céges írásmű, illetve beszédmű megírását, újraírását, lektorálását, nyelvi ellenőrzését, korrektúráját, begépelését, formába öntését, kinyomtatását.
 • Vállaljuk magánéleti és családi köszöntők, pohárköszöntők (versben vagy prózában), valamint ünnepi és avatóbeszédek nekrológok, válókereset- és beadványszövegek, szerelmi, baráti, rokoni és hivatalos levelek írását
 • Vállaljuk elkészült művek (szakodolgozat, szépirodalom) nyelvi (és olykor tartalmi) lektorálását, a kiadásra szánt művek kézirat-előkészítését.
 • Vállaljuk különféle témájú és alkalmú műsorok összeállítását és megírását - az anyaggyűjtéstől a kész szövegkönyvig.
 • Egyedülálló módon vállalunk kivonat-, jegyzet- vagy vázlatkészítést nagyobb terjedelmű, könyv- vagy lapkiadónál megjelent nyomtatott szövegből is (vizsgázóknak).
 • Vállaljuk professzionális és amatőr honlapok, portálok és más webhelyek egyszeri, periodikus vagy folyamatos nyelvi figyelését és javítását.
 • Korrekt árakkal, változó (a megbízástól függő) határidőkkel és teljes emberi és üzleti diszkrécióval dolgozunk.
 • Statikus honlapunkon áttekinthető és részletes ismertetés található az Írópult Alkotóműhely valamennyi szolgáltatásáról és termékcsoportjáról.
 • Ügyfeleink, azaz reménybeli megrendelőink - az ország bármely pontjáról - több módon léphetnek kapcsolatba velünk. A nekik legkedvezőbb módon fizethetnek a szolgáltatásokért, és többféle módon juthatnak hozzá a megrendelt, elkészült írásműhöz vagy beszédműhöz is.
 • Napjainkban a nyelvhasználat színvonala a kommunikáció csaknem minden területén hanyatlik, de legalábbis problematikus. Az Írópult Alkotóműhely egy vállalkozás keretei között szeretne valamit tenni a nyelvi pontosság, tisztaság és igényesség presztízsének helyreállításáért. Ezért szlogenünk nem is annyira egy bölcs mondás parafrázisa, sokkal inkább üzleti alapelveink tömör foglalata:
 • ÍRÓPULT. AZ ÍROTT SZÓ KÖTELEZ.
 • Sz.Gábor Ágnes műhelyvezető

Nyitvatartás:

Hétfő00.00 – 24.00
Kedd00.00 – 24.00
Szerda00.00 – 24.00
Csütörtök00.00 – 24.00
Péntek00.00 – 24.00
Szombat00.00 – 24.00
Vasárnap00.00 – 24.00

Az Írópult Alkotóműhely 99%-ban online működik, és csak nagyon kivételes esetben kérjük megrendelőinket offline kapcsolatra. A megrendelés, a kért munka részleteinek megbeszélése e-mailben, messengeren keresztül vagy mobiltelefonon történik. A próbamunka, a végleges munka és az esetleges változtatások oda-vissza küldése szintén online (e-mailben) történik. A szolgáltatási díj fizetése banki átutalással, bankpénztári befizetéssel vagy rózsaszín csekken is lehetséges - a megrendelő választása szerint.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Sz. Gábor Ágnes műhelyvezető
Telefon:+36-20-444-6556
Email:iropult@gmail.com, iropult@outlook.com
Honlap:http://www.iropult.hu
Facebook:https://www.facebook.com/iropult.alkotomuhely
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek