Birszán Zsolt duguláselhárító mester

1215 Budapest, Árpád u. 6. | +36-70-940-9292 | http://dugulas-haritas.hu, https://dugulasharitasbudapest.hu
Desktop

Dugulás-elhárítás Budapesten és környékén: 06 70 9409292

Köszöntelek a honlapomon, ha szánnál rá pár percet, sok hasznos információhoz, duguláselhárítás ötlethez, duguláselhárítás praktikákhoz juthatsz a dugulás és duguláselhárítás rejtelmeiről. Kérlek olvasd végig és meglehet, hogy nem is kell hogy hívj. Bár én azért vagyok, hogy a lakásodban, házadban és annak udvarán előforduló dugulást megoldjam és természetesen meg is oldom!!...Azért próbáld logikusan végig gondolni és ebben ha felhívsz szívesen segítek. Megpróbálom egyszerűen hétköznapi nyelven elmagyarázni a duguláselhárítást hogy számodra is érthető legyen. Először is kezdjük talán a duguláselhárítási árakkal, gondolom mindenkit ez érdekel a legjobban. Öreg rókának számítok a szakmában és sok mindent láttam, sok féle dugulással hozott össze a sors, sok féle emberrel találkoztam és ennek fényében próbáltam egy olyan elfogadható de nem irreális duguláselhárítási árat meghatározni, ami fedezi a költségeimet, termel némi hasznot, mert azért azt senki ne gondolja, hogy jótékonykodásból meglehet élni,de a te pénztárcádat is megkíméli. Ezért nem emeltem az áraimat és nem is szándékozom. Az ár amivel dolgozom, egységár ami annyit jelent, teljesen mindegy milyen típusú lefolyóvezetékről ill. dugulásról beszélünk, az ár nem változik. Vannak cégek vállalkozók akik fix árral dolgoznak,látszólag olcsón de azt a kis piszkot mindig odarakják hogy -tól. Erre figyeljetek oda!

Duguláselhárítás olcsón: 06 70 9409292

Attól kezdve, hogy felhívtál és telefonon egyeztettük a dugulás jellegét és a duguláselhárítás módját, a forgalomtól függően 1-1,5 óra múlva ott vagyok nálad. Nincs kiszállási díj sem vagy más egyéb rejtett költség. Az elvégzett duguláselhárításra garanciát vállalok és igyekszem a legkisebb felfordulást okozni. Duguláselhárítást végzek Budapesten,annak minden kerületében és Budapest 20km-es körzetében. Itt most mesélhetnék a lefolyóvezeték ejtéséről,szakszerű szereléséről,mit hogyan kell és kéne csinálni,különféle duguláselhárítási praktikákról és duguláselhárítási ötletekről. De ez senkit nem érdekel szerintem,ráadásul nem is a te dolgod,hiszen a vízvezetékszerelő feladata lenne hogy megcsinálja rendesen és szakszerűen és ezáltal megelőzhető a dugulás. Bár ha ez így lenne akkor nem lenne dugulás és nekem munkám. Amit viszont fontosnak tartok, hogy mit NE! dobjunk a lefolyóba.

Duguláselhárítás Csepel 06 7 09409292

Lehet kapni szerelvény boltokban kis kézi duguláselhárító spirált. Hát ha sok a pénzed és nem tudod mire költeni akkor vegyél. Az én meglátásom szerint semmire nem jó, mivel nagyon gyenge anyagból csinálják és az első kanyarban ahol megakad,és te ugye tekered,saját magára csomót köt,megtörik és használhatatlan lesz. Max 1-2m-es vékony lefolyóvezeték pl. mosdónál kialakuló dugulásnál alkalmazható,de inkább hívjál engem,jobban jársz!!

Menjünk sorba,a mosogató nem szemetes és bizony el tud dugulni. Ne dobjunk bele ételmaradékot,ne öntsük bele az olajat, zsírt mert hosszútávon megfogja hálálni egy szép kis dugulással. A Wc sem kuka! Tudom azt mondják vastag a lefolyóvezetéke elbír az mindent,HÁT NEM!!!Tisztelt hölgyeim a tampon,törlőkendők,intim betétek NEM A WC-be való!!Az egyik leggyakrabban előforduló dugulás okozója. Erre kell rendszeresíteni egy lehetőleg zárható szemetest és a kukába üríteni. A házi kedvencek almát se ide öntsük,mert pl. az alom ugye azt a célt szolgálja hogy fel igya a vizeletet, csak gondoljuk át,szépen bedagad az első kanyarban és kész is a dugulás. Ügyesek voltunk,ennyi!Továbbá a WC nem olajfinomító hogy minden mennyiségben elnyelje a főzésnél megmaradt olajat, zsírt,darabos ételmaradékot. A kád és zuhany sem arra lett kitalálva, hogy házi kedvenceket fürdessünk benne, virágokat zuhanyozunk. Az álatokról a szőr a növényeknél a kimosódó föld okozhat dugulást. Aminek én persze örülök mert akkor hívni fogsz és én kiélhetem magam a duguláselhárítás terén.

Duguláselhárítás: 06 70 9409292

Na de ugorjunk,és ha megtettél mindent hogy dugulásod legyen,bevetettél minden duguláselhárítási ötletet és duguláselhárítási praktikát, akkor hívjatok engem,nekem is élnem kell valamiből. Ráadásul én rendelkezem minden olyan eszközzel és duguláselhárító szerszámmal amivel megszüntetem a dugulást. HOGY MIÉRT HÍVJÁL ENGEM?Mert én gyakorlatias vagyok,nekem az a munkám és célom hogy megszüntessem a dugulásodat,hogy neked ne legyen ezzel gondod és újból tudd használni a konyhádat,fürdőszobádat,hogy a mindennapi rutin használat ne ütközzön akadályokba,azért mert olcsó és megbízható vagyok,vigyázok az értékeidre, és mert engem bármikor hívhatsz ,akár éjjel is! Olcsóbban kijössz velem mint a nagy költségvetéssel és apparátussal működő duguláselhárító cégekkel. Rugalmas hozzáállásom lehetővé tesz olyan megoldásokat is amiket másokkal nem tudnál megbeszélni. Korrekt, gyors és pontos vagyok,a megbeszélt időben ott vagyok és nem kell miattam felborítanod a napi programodat. Igyekeztem a honlapomat úgy megfogalmazni hogy az egyszerű és érthető legyen mindenki számára,mellőzve a duguláselhárítással kapcsolatos szakmai kifejezéseket lévén nem a szakmabeliek olvassák. Egyszerűen fogalmazva tényleg azért vagyok és az a célom hogy neked, ha már megesett a dugulás, a lehető legrövidebb úton segítséget nyújtsak és még csak tönkre se menj bele anyagilag.

Duguláselhárítás éjjel-nappal: 06 70 9409292

Beszéljünk most egy kicsit a duguláselhárító szerekről. Hát véleményem szerint egyik sem ér semmit!De gondold át logikusan,négy féle ilyen dugulást megoldó szer van, a gél a folyékony a por és végül a kristály alakú. A kristály alakú duguláselhárító csodaszert beleöntöd a mosogatóba kádba vagy mosdóba, elkezd pezsegni füstölni,tényleg olyan érzése van az embernek hogy most vége,felrobban a mosdó,viszont nem lesz dugulás, de nem történik semmi. Ráadásul elég veszélyes anyagból van mert amikor vésem ki a szifonokból, (ugyanis beleköt amit nem értek,mivel egy duguláselhárító szerről beszélünk)szét marja az ember kezét a körmeim besárgulnak és napokig fáj a kezem. Ha már valami földöntúli késztetést érzel hogy nem tudsz aludni anélkül hogy valamit bele ne önts akkor az gél vagy folyékony állagú legyen, használni nem használ és a dugulást sem oldja meg de legalább kárt nem okoz. Akkor most jöjjön a magyarázat...: beleöntöd a duguláselhárító szert a kádba mosdóba mosogatóba és ha elég sokat öntöttél bele akkor belejut a vezetékbe, most képzelj magad elé egy karikát ez a cső keresztmetszete,és a beleöntött dugulást megszüntető szer a vezeték alján ha talál magának egy kis lukat 10-20 perc alatt elcsordogál, de a vezeték faláról körbe nem távolítja el a szennyeződést ami a dugulást okozta,másrészt meg ennyi idő alatt a vezetékben lévő lerakódást nem oldja fel, tehát semmi értelme. Ennek talán akkor lenne értelme ha módunkba állna lezárni a lefolyóvezeték végét,tele öntenénk annyi duguláselhárító szerrel hogy telítődjön és állni hagynánk pár napig,így lenne ideje a dugulást feloldani,majd bő vízzel átöblíteni. Akkor talán fellazítaná a koszt ami a dugulást okozza. De erre sem lehetőségünk nincs és nem is lehet kivitelezni lévén a vezetékek falban földben vannak, ráadásul egy vagyon lenne a több liternyi duguláselhárító szer. És még egy gondolat,aki bajban van és már bocsánat de nyakig áll a koszban,nem hinném,hogy az lenne a lényeg hogy milyen szép duguláselhárítással foglalkozó oldalt lát,mennyire mutatós vagy színes, hanem a gyors elérhetőség talán még egy két duguláselhárítás ötlet ami segíthet a dugulás megoldásában érdekelheti,mert nem gyönyörködni akar mások honlapjában hanem minél gyorsabban és olcsóbban megszüntetni a dugulás forrását.

Duguláselhárítás Budapest: 06 70 9409292

Web:http://dugulas-haritas.hu  &  Web: https://dugulasharitasbudapest.hu

Tel.: 06 70 9409292

Nyitvatartás:

Hétfő00.00 – 24.00
Szombat10.00 – 18.00
Vasárnap10.00 – 18.00

A hét minden napján és ünnepnapokon ,hétvégén is folyamatos NON-STOP

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.