Wing Tsun Kung Fu Csepel

1214 Budapest, Simon Bolivár sétány 4-8. | +36-30-952-6866 | http://www.wingtsuncsepel.hu
Desktop

Wing Tsun Kung Fu Csepelen: reális önvédelem a gyengébbek számára is!

Az egyetlen kung fu stílus, amit egy nő alakított ki. Reális önvédelem a gyengébbek számára is.

Csepelen 2008-ban nyílt meg hosszú évek után újra Wing Tsun klub, akkor még Szabó József Si-hing (1. mesterfokozat)vezetése alatt.

2011. tavaszán az újraszervezett csapat Bereczky Péter Si-hing (2. mesterfokozat) irányítása alatt éledt újra és több, mint 3 éven keresztül fejlődött, erősödött.

Bereczky Si-hing "visszavonulása" után Pataky Gábor Si-hing (1. mesterfokozat) vette át az irányítást, aki addig is Bereczky Si-hing aszisztenseként segítette a klub munkáját.

A tagság nem változott, sőt arra törekszünk, hogy a régi tagok megtartása mellett minél több új embert fogadjunk sorainkba, megtartva a Wing Tsun Kung Fu családias légkörét.

Bárkit szívesen fogadunk, aki morálisan megfelel az elvárásoknak.

Nyitvatartás:

Hétfő19.00 – 20.30
Csütörtök18.30 – 20.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek