Sárkányos Játszótér

1213 Budapest, Puli sétány 1. | +36-1-278-5848 | https://varosgazda.eu
Desktop

Négytornyos vár, mászólétra, három csúszda, háló- és lengőhíd mellett két homokozó, hinták, forgó és rugós játékok várják az ideérkező gyermekeket a 2019. július közepére felújított játszótéren Csepel-Erdősoron. 500 négyzetméternyi felületen ütéscsillapító gumiburkolatot alakítottak ki, a térkőburkolat is megújult. Ivókutat és szemétgyűjtőket is kihelyeztek, a felnőttek pihenését háttámlás padok szolgálják.

Üzemeltető: Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. - A megrongált, sérült, balesetveszélyes játszótéri eszközök bejelentése online vagy az ügyfélszolgálaton lehetséges.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt.
Telefon:+36-1-278-5848
Email:info@varosgazda.eu
Honlap:https://varosgazda.eu
Facebook:https://www.facebook.com/pg/varosgazdacs
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek