Nagy Imre Általános Művelődési Központ

1214 Budapest, Simon Bolivár sétány 4-8. | +36-1-277-3860 | http://www.csepelamk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Nagy Imre Általános Művelődési Központ többcélú, komplex, nevelési, oktatási, kulturális és sport tevékenységet végző integrált intézmény. A nevelést, oktatást, képzést, művelődést egységes folyamatként kezeli.

Általános iskola

Tevékenységi rendszerünk sokoldalú, a játék-felfedezés-alkotás folyamatát követi. Különös figyelmet fordítunk személyiség-fejlesztésére, tehetség-nevelésre, hátrányok kompenzálására.

Óvoda

Óvodánk védett környezetben, gondozott, tágas udvarral, jól felszerelt csoportszobákkal rendelkezik, ahol a gyerekek mindennapi kalandokon keresztül gyűjtenek tapasztalatokat a világról.

Bölcsőde

Jól felkészült, szakképzett gondozónők várják az érdeklődőket. Az alaptevékenységen felül játszócsoport, kismamaklub működik, gyermek-felügyeletet vállalunk.

Alapfokú művészeti iskola

Kiválóra minősített iskolánkban: táncművészet, szín- és bábművészet valamint képző- és iparművészet tanszakon folytatunk képzést. "Csepel-sziget ifjú tehetségei" pályázatunk keretében lehetőséget adunk a tehetséges diákoknak, hogy alkotásaikkal a nyilvánosság elé léphessenek.

Közművelődés, könyvtár, ifjúsági információs központ

Iskolai és közkönyvtár működik, Tanfolyamok szervezésével, termek bérbe adásával foglalkozunk. A Csepeli Ifjúsági Információs Pont azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a fiatalok számára fontos információk eléréséhez, a mindennapi életben való eligazodáshoz. Ezért szeretettel várunk, ha információra, címekre, telefonszámokra, útbaigazításra, programajánlatokra van szükséged, barátaiddal be akarsz ülni valahová egy kis beszélgetésre.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Tóth Endre intézményvezető
Telefon:+36-1-277-3860
Email:toth.endre@csepelamk.hu, amkkozmu@gmail.com, infopont@freemail.hu
Honlap:http://www.csepelamk.hu
Facebook:http://www.facebook.com/amk.nagyimre
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek