Nagy Imre Általános Művelődési Központ

1214 Budapest, Simon Bolivár sétány 4-8. | +36-1-277-3860 | http://www.csepelamk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Nagy Imre Általános Művelődési Központ többcélú, komplex, nevelési, oktatási, kulturális és sport tevékenységet végző integrált intézmény. A nevelést, oktatást, képzést, művelődést egységes folyamatként kezeli.

Általános iskola

Tevékenységi rendszerünk sokoldalú, a játék-felfedezés-alkotás folyamatát követi. Különös figyelmet fordítunk személyiség-fejlesztésére, tehetség-nevelésre, hátrányok kompenzálására.

Óvoda

Óvodánk védett környezetben, gondozott, tágas udvarral, jól felszerelt csoportszobákkal rendelkezik, ahol a gyerekek mindennapi kalandokon keresztül gyűjtenek tapasztalatokat a világról.

Bölcsőde

Jól felkészült, szakképzett gondozónők várják az érdeklődőket. Az alaptevékenységen felül játszócsoport, kismamaklub működik, gyermek-felügyeletet vállalunk.

Alapfokú művészeti iskola

Kiválóra minősített iskolánkban: táncművészet, szín- és bábművészet valamint képző- és iparművészet tanszakon folytatunk képzést. "Csepel-sziget ifjú tehetségei" pályázatunk keretében lehetőséget adunk a tehetséges diákoknak, hogy alkotásaikkal a nyilvánosság elé léphessenek.

Közművelődés, könyvtár, ifjúsági információs központ

Iskolai és közkönyvtár működik, Tanfolyamok szervezésével, termek bérbe adásával foglalkozunk. A Csepeli Ifjúsági Információs Pont azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a fiatalok számára fontos információk eléréséhez, a mindennapi életben való eligazodáshoz. Ezért szeretettel várunk, ha információra, címekre, telefonszámokra, útbaigazításra, programajánlatokra van szükséged, barátaiddal be akarsz ülni valahová egy kis beszélgetésre.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Tóth Endre intézményvezető
Telefon:+36-1-277-3860
Email:toth.endre@csepelamk.hu, amkkozmu@gmail.com, infopont@freemail.hu
Honlap:http://www.csepelamk.hu
Facebook:http://www.facebook.com/amk.nagyimre
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek