Korall Sportsziget

1211 Budapest, II. Rákóczi Ferenc u. 69. I. em. | +36-1-425-1953 | http://www.korallsportsziget.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Korall Sportsziget egy teljesen új földrajzi képződmény, most, 2018 őszén került fel Csepel térképére. A Szent Imre tér szomszédságában lévő női edzőterem működésében teljesen egyedülálló, hiszen kombinálja az erősítő- és kardió, a személyi- és csoportos edzést, ezzel megalkotva azt a tökéletes egyveleget, ami valóban minden nő számára alkalmas és hatásos.

Különleges, hidraulikus gépekkel történő negyven perces rekreációs és intervall köredzéseire időponton kívül csatlakozhatnak be a Korall Sportsziget lakói, tehát nincs időbeli kötöttség, így könnyen beilleszthető a hétköznapi rutinba. Minden alkalommal személyi edző segíti az edzéseket, hogy azok minél hatékonyabban és minél jobb hangulatban teljenek. Itt nincsenek szélsőségek, a Korallnál nincs két egyforma edzés, mindegyik kicsit máshogy különleges. Egy átlagos hétköznapon közel 150-200 csepeli vagy Csepel környékén élő nő látogat el a sportszigetre, hogy kikapcsolódjon, feltöltődjön és a legjobb formájában folytathassa a napját.

Mire számíthatsz a Korall Sportszigeten?

- Mozgásformák igazi kavalkádjára: Itt találkozik egymással a kardió- és súlyzós edzés, a tánc, a jóga, a pilates, a streching és még sok más.

- Számtalan lehetőségre a testi és lelki wellnessre: A hideg napokon infraszauna várja a melegedni vágyókat, heti szintű Lélekwellness foglalkozásokon beszélgetnek a tudatosságról a hétköznapokban, az egészséges táplálkozásról és életvitelről, ráadásul hamarosan masszázzsal is bővül szolgáltatásaik listája.

Nyitvatartás:

  • Hétfő és szerda: 7:30-12:00-ig és 15:00-19:30-ig
  • Kedd és csütörtök: 7:00-12:00-ig és 15:00-19:30-ig
  • Péntek: 7:30-12:00-ig és 14:00-18:00-ig
  • Szombat: 9.00-11.00-ig
  • Vasárnap: zárva

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard, Maestro
Parkolás:utcán ingyenes, saját parkolóban ingyenes
Utalványok, kártyák: SZÉP-kártya
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Kelemen Kriszti - vezetőedző
Telefon:+36-1-425-1953
Email:info@korallsportsziget.hu
Honlap:http://www.korallsportsziget.hu

Címkék:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.