Kardos Lovarda

2310 Szigetszentmiklós, Kardos István u. . | +36-30-823-8946 | http://www.kardoslovarda.hu
Desktop

Szelíd, nyugodt, barátságos lovakkal, kedves bértartókkal és lovasokkal, baráti hangulattal várjuk a lovagolni vágyókat!

Célunk, hogy a hozzánk betérő vendégek, gyerekek, iskoláscsoportok, érdeklődők megismerjék és megszeressék a világ egyik legnemesebb állatát, a lovat. Ehhez nem kell más, csak megfelelően képzett lovak, felkészült lovasoktatók és infrastruktúra.

Jelenleg 22 jól felkészített lóval, a kezdő futószáras oktatástól kezdődően a díjlovaglásig és díjugratásig minden szinten van lehetőség a lovaglásra, és erre nagyon büszkék vagyunk. A hozzánk betérő vendégek következetes és szintrendszeren alapuló képzéssel valós lovastudást szerezhetnek. A lovassport iránt komolyabban érdeklődő vendégeink igényeit is ki tudjuk elégíteni.

Oktatóink kiválasztásánál is nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a lovaglás minden szintjén megfelelő tudású edzőtől tanulhassanak kedves vendégeink.

A mintegy 4 hektár területen elhelyezkedő lovardánk rendelkezik futószáras pályával, megfelelő talajú homokos pályával és füves pályával valamint a sátor lehetőséget nyújt arra, hogy az időjárás ne legyen akadálya a lovaglásnak.

Várunk mindenkit nagy szeretettel!

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 20.00
Kedd08.00 – 20.00
Szerda08.00 – 20.00
Csütörtök08.00 – 20.00
Péntek08.00 – 20.00
Szombat08.00 – 20.00
Vasárnap08.00 – 20.00

Bejelentkezéssel.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek