Csepeli Kajak-Kenu Egyesület

1213 Budapest, Hollandi út 16. | +36-30-946-2440 | http://www.cskke.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Egyesületünk kiemelkedő szerepet játszik a magyar kajak-kenu sport – tágabb értelemben a sport és az egészséges életmód –népszerűsítésében és utánpótlás nevelésében.

Többszörös olimpiai sportolókat neveltünk ki: Horváth Csaba, Kolonics György, Kozmann György, Kőbán Rita és Vereczkei Ákos.

Világbajnok sportolóink: Takács Tibor, Györe Attila, Belicza Béla, Csabai Edvin, Kövér Márton, Szuszkó László, Hütner Csaba.

Ifjúsági világbajnokaink: Wohner Krisztina, Fekete Zoltán, Korisánszky Dániel, Csizmadia Kolos.

A Csepeli Kajak-Kenu Egyesület kilenctől tizennyolc éves utánpótlás korú gyermekek mentális, fizikális fejlesztésével kajak-kenu versenyekre való felkészítésével foglalkozik, továbbá felnőtt profi és amatőr sportolóknak biztosít felkészülési lehetőséget.

Sportegyesületként azt szeretnénk elérni, hogy minél több mozgási formában adhassunk lehetőséget a hozzánk érkezőknek és így szélesebb társadalmi rétegek sport iránti igényének tudjunk eleget tenni. Kajak-kenu egyesületünkben az elmúlt évi fejlesztések nyomán lehetőség van spinning edzésre, túrázásra, sárkányhajózásra, lábteniszezésre, labdarúgásra, erőfejlesztésre. Mindezek célja minél több fiatal bevonása a sportéletbe a szülők bekapcsolása egyesületük életébe.

Kiemelten kezeljük a versenyzőink felkészítését nemcsak a napi edzéseken, hanem a hosszabb távú, 1-2 hetes edzőtáborokon is.

A rendszeres testmozgáshoz, a szabadidő- és versenysporthoz, az utánpótlás-neveléshez a sportlétesítményünk a kor követelményeinek megfelelő fejlesztése szükséges, amelyet folyamatosan felújításokkal, új sporteszközök vásárlásával biztosítunk.

Téli időszakban heti öt uszodai, öt tanmedencei és három tornatermi edzést tartunk a hét hat napján, korcsoportos bontásban.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Lengyel Viktor
Telefon:+36-30-946-2440
Email:info@cskke.hu
Honlap:http://www.cskke.hu
Facebook:https://www.facebook.com/CsepeliKajakKenuEgyesulet
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek