Zsongás Óvoda

1213 Budapest, Kőrösi Sándor u. 11. | +36-1-427-1112 | http://cseo.hu, https://www.csepel.hu
Desktop

Minden kolléga szakmailag felkészült, elhivatott, hiteles, a gyermekek mindenek felett álló érdekét tartja szem előtt munkája során.

Folyamatos önképzéssel fejlesztjük önmagunk, hogy a környezeti változásoknak megfeleljünk és hatékonyságunk eléréséhez új alapelveket, módszereket, eszközöket ismerhessünk meg.

Mozgásfejlesztő programunk keretében olyan mozgásfejlesztési feltételeket alakítunk ki, amelyek használatával a gyermekek fejlesztése belső motivációval érhető el.

Eszközrendszerünk alkalmazásával a gyermekeket olyan ingerek érik, amelyek segítségével adaptívabban tudnak reagálni az őket belülről és kívülről érő hatásokra. Ezért az egész napos óvodai élet során törekszünk a gyermekek mozgásszükségletének kellő mennyiségű kielégítésére (mozgáskoordináló eszközök a csoportszobában, udvaron). Olyan cselekvési alkalmakat hozunk létre, amelyekből a gyermek önállóan választhat a benne rejlő lehetőségek alapján.

Olyan mozgásfejlesztő eszközrendszer kiépítésére törekszünk, amely mozgássorozatok végzésére alkalmas, többféle izomcsoportot mozgat meg, az eltérő fejlődésű ütemű gyerekek mindegyike megtalálja a számára megfelelő fokozatot.

Mozgásfejlesztő programunk – közvetett módon – kedvező hatással van a pszichikus tulajdonságok, az érzékelés-, az észlelés-, a megértés-, a képzelet-, az emlékezet-, a gondolkodás fejlődésére, így mozgásfejlesztésük hozzájárul az iskolába való beilleszkedés közvetett elősegítéséhez.

XXI. kerületi óvodai körzetek

Nyitvatartás:

Hétfő06.00 – 18.00
Kedd06.00 – 18.00
Szerda06.00 – 18.00
Csütörtök06.00 – 18.00
Péntek06.00 – 18.00
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek