Zsongás Óvoda

1213 Budapest, Kőrösi Sándor u. 11. | +36-1-427-1112 | http://cseo.hu, https://www.csepel.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Minden kolléga szakmailag felkészült, elhivatott, hiteles, a gyermekek mindenek felett álló érdekét tartja szem előtt munkája során.

Folyamatos önképzéssel fejlesztjük önmagunk, hogy a környezeti változásoknak megfeleljünk és hatékonyságunk eléréséhez új alapelveket, módszereket, eszközöket ismerhessünk meg.

Mozgásfejlesztő programunk keretében olyan mozgásfejlesztési feltételeket alakítunk ki, amelyek használatával a gyermekek fejlesztése belső motivációval érhető el.

Eszközrendszerünk alkalmazásával a gyermekeket olyan ingerek érik, amelyek segítségével adaptívabban tudnak reagálni az őket belülről és kívülről érő hatásokra. Ezért az egész napos óvodai élet során törekszünk a gyermekek mozgásszükségletének kellő mennyiségű kielégítésére (mozgáskoordináló eszközök a csoportszobában, udvaron). Olyan cselekvési alkalmakat hozunk létre, amelyekből a gyermek önállóan választhat a benne rejlő lehetőségek alapján.

Olyan mozgásfejlesztő eszközrendszer kiépítésére törekszünk, amely mozgássorozatok végzésére alkalmas, többféle izomcsoportot mozgat meg, az eltérő fejlődésű ütemű gyerekek mindegyike megtalálja a számára megfelelő fokozatot.

Mozgásfejlesztő programunk – közvetett módon – kedvező hatással van a pszichikus tulajdonságok, az érzékelés-, az észlelés-, a megértés-, a képzelet-, az emlékezet-, a gondolkodás fejlődésére, így mozgásfejlesztésük hozzájárul az iskolába való beilleszkedés közvetett elősegítéséhez.

XXI. kerületi óvodai körzetek

Nyitvatartás:

Hétfő06.00 – 18.00
Kedd06.00 – 18.00
Szerda06.00 – 18.00
Csütörtök06.00 – 18.00
Péntek06.00 – 18.00
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek