Tündérkert Óvoda

1214 Budapest, Szabadság u. 14/A. | +36-1-427-0711 | http://cseo.hu, https://www.csepel.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Szeretnénk óvodásaink kibontakozóban lévő személyiségjegyeihez olyan alapokat adni, amelyekre építve önálló, magabiztos, testileg és lelkileg egészséges, a jó ügyekért tenni képes emberekké válhatnak. Minden gyermeknek joga van a számára ideális környezetben való nevelkedéshez, melynek feltételrendszerét, szakmai tartalmiságát az ép és sajátos nevelési igényű gyermekek számára lehetőségeinknek megfelelően biztosítjuk. Ehhez kidolgozott programunk, a 3-7 éves korú gyermekek pszicho szociális fejlődésének jellemzőire alapozott, a mozgás, az anyanyelvi, valamint a környezeti nevelés tevékenységrendszereire épülő fejlesztő folyamat.

XXI. kerületi óvodai körzetek

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-427-0711
Email:szabadsag1@csepelgszi.hu
Honlap:http://cseo.hu, https://www.csepel.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek