Tipegő Bölcsőde

1214 Budapest, Simon Bolivár sétány 4-8. | +36-1-427-0197 | http://www.hszi21.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Csepel Önkormányzata bölcsődéi a Humán Szolgáltatások Igazgatósága telephelyeiként látják el a feladataikat.

A Tipegő bölcsőde a volt AMK bölcsőde utódja, 1986 óta fogadja 8 csoportban, napi 12 órás nyitvatartással a kisgyermekeket.

A bölcsőde azon kívül, hogy kiemelt alaptevékenységét a bölcsődés korú gyermekek gondozását, nevelését magas színvonalon kívánja ellátni, elsődleges feladatának tekinti a család és a bölcsőde kapcsolatának ápolását is. Teszi ezt azért, mert ennél a korosztálynál a legjelentősebb, és eleve a legerősebb is ez a kapcsolat.

Másrészt pedig, mert a bölcsőde feladatköréből adódóan nem csupán gondozó-nevelő intézmény, hanem fontos szerepet kell, hogy játsszon a környezetében élő családok életmódjának kialakításában is. A bölcsőde szinte kiegészítője a családok mindennapi életének. Lehetőséget nyújt a szülőknek arra, hogy a gyermeknevelés gondjait megoszthassák a nevelést hívatásul választó szakemberekkel. Speciális étkezést igénylő (ételallergiás) gyermekeket is ellátunk.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:dr. Juhászné Kazup Erzsébet szakmai vezető
Telefon:+36-1-427-0197
Email:tipegobolcsode@hszi21.hu
Honlap:http://www.hszi21.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek