Szúnyog Óvoda

1213 Budapest, Szúnyog u. 2-6. | +36-1-427-0705, +36-1-427-0706 | http://cseo.hu, https://www.csepel.hu
Desktop

Kiemelt helyi nevelési cél: A mozgásfejlesztés komplex, az óvodapedagógusok által összeállított program alapján valósul meg. A mozgásos tevékenységek során nagy hangsúlyt fektetünk a prevencióra, melyet a mindennapos mozgás szervezése, valamint a kötelező testnevelés során látunk el. A korrekciós feladatokat gyógytestnevelés pedagógus szakvizsgával rendelkező óvodapedagógusunk látja el. A fejlettségnek megfelelő nehézségű játékos gyakorlatokkal nem csak a mozgásos képességeket, hanem a gyermekek egész személyiségét fejlesztjük.

XXI. kerületi óvodai körzetek

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-427-0705, +36-1-427-0706
Email:szunyogovi2@csepeloszi.hu
Honlap:http://cseo.hu, https://www.csepel.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek