Szúnyog Óvoda

1213 Budapest, Szúnyog u. 2-6. | +36-1-427-0705, +36-1-427-0706 | http://cseo.hu, https://www.csepel.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Kiemelt helyi nevelési cél: A mozgásfejlesztés komplex, az óvodapedagógusok által összeállított program alapján valósul meg. A mozgásos tevékenységek során nagy hangsúlyt fektetünk a prevencióra, melyet a mindennapos mozgás szervezése, valamint a kötelező testnevelés során látunk el. A korrekciós feladatokat gyógytestnevelés pedagógus szakvizsgával rendelkező óvodapedagógusunk látja el. A fejlettségnek megfelelő nehézségű játékos gyakorlatokkal nem csak a mozgásos képességeket, hanem a gyermekek egész személyiségét fejlesztjük.

XXI. kerületi óvodai körzetek

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-427-0705, +36-1-427-0706
Email:szunyogovi2@csepeloszi.hu
Honlap:http://cseo.hu, https://www.csepel.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek