Szivárvány Óvoda

1212 Budapest, Rákóczi tér 31. | +36-1-278-2128 | http://cseo.hu, https://www.csepel.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Szivárvány Óvodánk, mint tagintézmény Csepel kertvárosában található. 1972-ben épült,

hat csoportos óvoda, nettó 641 m²-es beépített területtel rendelkezik.

Óvodánk az esztétikus környezet kialakítása mellett a gyermekek neveléséhez kiegyensúlyozott, nyugodt, családias környezetet biztosít. Csoportjainkban az egészséges életvitel szokásainak megalapozása, valamint a mozgás személyiségfejlesztő hatása kiemelt szerepet kap. Minden tudásunkkal, igyekezetünkkel és szeretetünkkel azon vagyunk, hogy a gyermekeknek a legjobbat, a világ legszebb kincseit mutassuk meg.

2014 szeptemberében óvodánk tornateremmel bővült. Ezáltal a gyermekek mozgásigényét maximálisan ki tudjuk elégíteni.

2015 januárjában sószoba kialakítására került sor. Az őszi és téli időszakban a csoportok rendszeresen látogatják, így biztosítjuk számukra az egészségmegőrzés lehetőségét. A tavaszi és nyári időszakban az udvaron biztosítjuk a szabad levegőzést, a nagy mozgás lehetőségét. A SZIVÁRVÁNY változatos sokszínűségének megfelelően a tevékenységeink is változatosak és sokfélék.

XXI. kerületi óvodai körzetek

Nyitvatartás:

Hétfő06.00 – 17.00
Kedd06.00 – 17.00
Szerda06.00 – 17.00
Csütörtök06.00 – 17.00
Péntek06.00 – 17.00
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek